dimecres, 4 de febrer del 2015

Tàpia: "Espanya s'equivoca en creure que l'independentisme ha perdut la batalla"

04/02/2015

PROCÉS

El periodista creu que "Mas proposa coses estrambòtiques, però ell té un projecte i enfront no hi té res"


Bernat Vilaró



El periodista Joan Tàpia


El periodista Joan Tàpia assegura que "a Espanya s'equivoquen en creure que l'independentisme ha perdut la batalla. No és així. L'independentisme ha topat amb els seus límits i les seves divisions. [Artur] Mas proposa coses que sonen una mica estrambòtiques, com obrir 45 noves ambaixades, però té un projecte i enfront no hi té res", en un article d'opinió publicat avui a 'El Confidencial'.

"El govern de [Mariano] Rajoy només proposa continuïtat, el que xoca frontalment amb el desig de Catalunya de major autogovern. I la proposta de reforma federal del PSOE no té ni credibilitat ni operativitat mentre els socialistes segueixin a l'oposició", afegeix Tàpia, exdirector de 'La Vanguardia'.

En l'article, titulat És possible 'despujolitzar CDC?, Tàpia opina que Convergència, en convertir-se a l'independentisme, ha perdut la seva senya d'identitat -el pragmatisme-, davant d'ERC, que té més tradició sobiranista i manca de tot compromís amb els 23 anys de 'pujolisme'.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/tapia_espanya_s_equivoca_en_creure_que_l_independentisme_ha_perdut_la_batalla_106178.php