dimarts, 3 de febrer del 2015

Rahola estira les orelles a García-Margallo

03/02/2015

MARGALLADES

La comunicadora assegura que el ministre d’Exteriors "sap que Espanya no pot viure amb una Catalunya fora de l’euro"


Nerea Rodríguez


La comunicadora Pilar Rahola



La comunicadora Pilar Rahola ha estirat les orelles al ministre d’Exteriors José Manuel García-Margallo, que ahir va ser entrevistat al programa ‘8 al dia’, on va parlar de Catalunya. Després de l'entrevista, Rahola va considerar que García-Margallo és “intel·ligent” i “brillant”, però que “quan s’obre el capítol Catalunya surt l’ideòleg, el propagandista. Ja no he sentit un ministre, sinó un propagandista, que ha jugat amb mitges veritats i amb mentides, i llavors m’he sentit incòmoda perquè he sentit que no em respectava com a espectadora, perquè m’estava prenent el pèl”.


Així, la comunicadora s’ha queixat que el ministre espanyol “ha dit que Catalunya havia perdut inversions i no és cert. El 2014 hem liderat i augmentat les exportacions, en ple procés”. En relació a la hipòtesi de la sortida de l’euro i d’Europa d’una Catalunya independent, Rahola ha recordat que “García-Margallo sap que a l’hora de la veritat aquests temes es resolen intenten no fer més mal del compte a ningú”. Tot i això, ha reconegut que és cert que “la majoria del món voldria que el tema català no existís” però que si passa, “sap que Espanya no pot viure amb una Catalunya fora de l’euro, no aguanta”.

En aquesta línia, Rahola ha insistit que el ministre “sap que en el cas hipotètic que quedéssim momentàniament fora, es fan immediatament acords bilaterals per mantenir l’euro i per mantenir les relacions”. Alhora, ha afegit: “Em sap greu que sobre Catalunya Margallo no tingui la brillantor que té quan parla de Grècia, perquè baixa tant? Perquè defugen el debat, i només els interessa la por”.

Així, ha conclòs: “Els interessa instal·lar la idea que això serà un desastre, que ens enfonsarem, que ens morirem, etc. Veure un estúpid parlant m’importa poc, però veure algú brillant i intel·ligent baixant tant, em sap greu, perquè no ho mereixem com a país. Però no volen un debat sobre arguments”.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/rahola_estira_les_orelles_a_garcia-margallo_106154.php