dilluns, 23 de febrer del 2015

Pujol Ferrusola lliura al Parlament la conversa sencera de la Camarga i fa esclatar la xarxa

Dilluns, 23 de febrer de 2015 23:10 h

Apunta que José Zaragoza (PSC) i la líder del PPC van editar la gravació, la van fer arribar a Rubalcaba i aquest la va descartar.




 

Barcelona (ACN).- El primogènit de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, ha lliurat aquest dilluns al Parlament un CD amb la gravació íntegra, segons ell, del dinar al restaurant la Camarga de Barcelona el 10 de juliol del 2010 entre la seva exparella Victòria Álvarez i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. 

Cap al final de la primera ronda d'intervencions, Pujol Ferrusola ha tret el CD i l'ha donat al president de la comissió d'investigació, David Fernández, que forma part de la comissió de matèries reservades. El diputat del PPC Santi Rodríguez li ha dit que la gravació es va obtenir il·legalment, però Pujol Ferrusola ha dit que li va arribar de forma anònima. 

Escoltarem tota la conversa? O Fernàndez Díaz intentarà prohibir-la ?


Segons Pujol Ferrusola, el CD li va arribar fa un temps al seu despatx de forma anònima i se'l va escoltar, comprovant que es tractava del famós dinar. Ha dit que la gravació està sense manipular, com la que també ha escoltat penjada a internet. A més, ha afegit que, segons alguns rumors que li han arribat, Camacho i l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza, o algú que treballava per ells, van editar la gravació i van eliminar-ne algunes de les parts més íntimes. Segons els mateixos rumors, Zaragoza va fer arribar la gravació a Alfredo Pérez Rubalcaba, del govern socialista, però aquest la va descartar perquè no hi havia "res d'importància".

En canvi, segons ell, la conversa es va fer pública a finals del 2012 quan el PP ja era al govern i el ministre de l'Interior ja era Jorge Fernández Díaz. Sobre Victòria Álvarez, ha dit que mai hi ha fet negocis, però sí la va ajudar una vegada a buscar feina, tot i que no es va arribar a concretar.


Enllaç noticia :