dijous, 26 de febrer del 2015

I tot això qui ho paga?

26/02/2015

ESPANYOLISME

La plataforma espanyolista Societat Civil (Anti) Catalana obre una delegació a Brussel·les.


Bernat Vilaró



SCC rep el premi


La plataforma espanyolista Societat Civil (Anti) Catalana ha presentat la delegació que l'entitat obrirà davant la Unió Europea (UE), concretament a Brussel·les (Bèlgica) -tal i com ja va avançar El Singular al gener- i que estarà coordinada per Rodolfo Pérez Saracíbar.

Tot i això, SCC no ha detallat mai qui ho pagarà, ja que no n'ha donat pas dades, tot i que els mitjans de comunicació li ho han preguntat reiterades vegades. La plataforma s'ha limitat a dir que tant l'entitat com la seu a Brussel·les es financia a partir de "donacions privades".


El president de la plataforma, Josep Ramon Bosch, va recollir ahir el Premi Ciutadà Europeu 2014 en un acte celebrat al Parlament Europeu, on una delegació de l'associació -el propi president i els vicepresidents José Rosiñol i Susana Beltran- ha presentat l'antena a Brussel·les amb la presència d'eurodiputats espanyols, acompanyats d'alts funcionaris de la Comissió Europea i empresaris.

En l'acte, la vicepresidenta tercera de SCC, Susana Beltrán, ha destacat que els adherits a l'entitat "som catalans que volem mantenir la nostra diversitat i pluralitat a Espanya i Europa sota el principi de la democràcia, l'imperi de la llei i respectant els drets i llibertats de tots els ciutadans".

Pérez Saracíbar ha explicat que la funció d'aquesta delegació a la UE és esdevenir "un punt de trobada dels catalans i de la resta dels espanyols a la Unió Europea, compromesos amb una Catalunya plural en una Espanya més integrada".

Cal remarcar que, realment, el premi Europeu de la Ciutadania que s'ha concedit a SCC no el dóna pas el Parlament Europeu, sinó una comissió estatal amb majoria de PP i PSOE, que va proposar Santi Fisas, eurodiputat del PP.



Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/i_tot_aixo_qui_ho_paga_106682.php