dimecres, 18 de febrer del 2015

Forcadell: "Pel sol fet de canviar la bandera ja tindríem molts més recursos"

18/02/2015

DRET A DECIDIR

La presidenta de l’ANC assegura que "tenim 227 dies per guanyar la independència"


Alèxia L. Ferret



Carme Forcadell. FOTO: EFE


La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha assegurat en un article a ‘El Punt Avui’ que “pel sol fet de canviar la bandera ja tindríem molts més recursos dels que ara tenim. Tots aquests diners en forma d'impostos que marxen a Madrid es quedarien a Catalunya, tindríem entre setze mil o deu mil milions d'euros més”.

En aquest sentit, Forcadell ha insistit que “tenim 227 dies per incrementar el vot independentista entre aquells sectors de la societat catalana indiferents, incrèduls o desconeixedors dels beneficis que
comporta tenir un estat propi. Tenim 227 dies per guanyar la independència i per explicar per què és l'única sortida digna i viable per als ciutadans i ciutadanes d'aquest país”.

“Guanyar les eleccions del 27 de setembre depèn, únicament i exclusiva, de la nostra capacitat per explicar el nostre projecte als nostres conciutadans, cal parlar amb tothom”, ha explicat, i ha afegit que “fa tres anys també pensaven que sortint al carrer no podríem canviar res i, ara, estem immersos en el procés de canvi més important i profund dels últims 40 anys”.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/forcadell_pel_sol_fet_de_canviar_la_bandera_ja_tindriem_molt_mes_106491.php