dijous, 29 de gener del 2015

Vila atia la discòrdia entre CDC-ERC

Dijous, 29 de gener de 2015 15:05 h

Titlla ERC de "molt poc patriota" i acusa els republicans "d’apunyalar” el president, però s’oblida que l’hemoroteca és plena de les seves punyalades al president Mas 




El conseller de Territori i Sostenibilitat i Botifler d'UDC, Santi Vila



El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha decidit atiar la discòrdia entre CDC i ERC en un moment delicat del procés titllant els republicans de poc patriotes per haver forçat el president Mas a comparèixer a la comissió del cas Pujol, també els acusa de posar el president Mas "al peu dels cavalls" quan estan negociant un procés d'independència, i fer-ho "per raons oportunistes. "Sí, sí, estem molt per la causa i el procés, però aprofitant que ara podem desgastar qui està a l'altre costat, fem aquesta jugada", ha etzibat Vila en declaracions a La Xarxa . 

El que podria semblar una defensa aferrissada del president per part d’un fidel membre del govern, en realitat és un míssil a la concòrdia prou malmesa entre els dos partits, per posar en risc el procés. L’article de la politòloga Aurora Almendros sobre Vila posa llum al perfil i les intencions del personatge.

Vila ja fa campanya per liderar la tercera via


Vila ha assegurat que  Mas en el "personatge més valuós" del procés, i ha assenyalat que "hi ha molts sectors conservadors" que tenen "molts dubtes" sobre la conveniència del procés, "els riscos que s'estan assumint, les dificultats que comporta i les ferides que pot deixar", però en canvi "discretament aguanten perquè hi veuen la solvència de Mas".

Vila ha explicat que molts empresaris així li han expressat que saben que Mas és un home "solvent, seriós, que sap que no farà cap disbarat". "Cosa que n'hi ha d'altres que no és tan segur que si arribessin a governar no ho fessin, posant així en risc els 40 anys de més progrés que han viscut mai Catalunya i Espanya", ha conclòs.   


Enllaç noticia :