dimecres, 28 de gener del 2015

Societat Civil (anti) Catalana contra El Punt Avui TV

Dimecres, 28 de gener de 2015 09:55 h

Acusen la TV d’El Punt Avui d’actuar com una televisió d’àmbit nacional que treballa per la construcció nacional a través de les freqüències de televisió local.



Eduard Berraondo Cavallé,Director del Punt Avui TV


L’entitat unionista ha presentat aquest dimarts una queixa davant el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) en relació a les emissions que, segons ells, està fent en cadena El Punt Avui TV a través de les freqüències locals de Canal Català. Acusen El Punt Avui TV d’aprofitar les freqüències de televisió local per emetre els mateixos continguts a un 80% del mercat català, “convertint de facto en una televisió autonòmica”. 

En aquest sentit Societat Civil Catalana ha sol·licitat al CAC que posi fi a aquesta pràctica i sancioni El Punt Avui TV i reclama als partits polítics que rebutgin una iniciativa que contempla la Llei de Mesures Fiscals i Financeres que modifica el concepte de producció pròpia, perquè la mesura podria comportar la regularització de les emissions d'El Punt Avui TV. 

Una televisió que molesta l’unionisme


Segons l’entitat antiindependentista la iniciativa “crearia un precedent extraordinàriament perjudicial per a la televisió de proximitat, que exerceix un paper clau en l'articulació de la vida política i cultural dels diferents municipis de la nostra Comunitat Autònoma”. També insten els partits a que adoptin totes les mesures que estiguin al seu abast perquè els llicenciataris de TDT local a Catalunya emetin continguts que responguin als interessos dels ciutadans residents a la demarcació a la qual se circumscriu cada llicència. SCC argumenta que les polítiques de comunicació no han de ser dirigides a la construcció nacional sinó que han de respondre a “l’articulació d’una opinió pública lliure”.


Enllaç noticia :



2 comentaris :

LAIATHT ha dit...

La por que ens tenen. No ens poden SOPORTAR i aquest home

LAIATHT ha dit...

Retirar li el dret de periodista, només veurel da agafar VOMITERA.