dijous, 8 de gener del 2015

Santi Vidal: "M'han contactat per una llista de país"

08/01/2015

PLEBISCITÀRIES

El jutge de l’Audiència de Barcelona assenyala que no pot dir quina, però que si hi ha una proposta amb plantejaments comuns i actes comuns ho pensarà "seriosament"


Nerea Rodríguez



El jutge Santi Vidal


El jutge de l’Audiència de Barcelona Santiago Vidal va confirmar ahir que l’han contactat per formar part d’una llista de país, en cas d’eleccions plebiscitàries. Durant una intervenció al programa ‘2324 nit’, Vidal va explicar que no podia dir per quina llista l’havien contactat, i que si hi ha una proposta amb plantejaments comuns i actes comuns, s’ho pensarà “seriosament”. I va afegir: “Permeteu-me que sigui molt prudent en aquest tema”.


Vidal va voler mostrar un punt d’esperança i il·lusió i va reclamar que “la gent ha de tenir paciència”, perquè “d’aquí a un any, aquest país no el reconeixerà ningú”. Tot i això, va deixar clar que si el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras no es posen d’acord abans del dia 30 de gener, “qui tornarà a marcar els temps serà la societat civil”.

El magistrat també va lamentar que “estava convençut que a l'Estat espanyol es podia pensar i debatre. Estava equivocat", en relació a l’esborrany de Constitució catalana que està elaborant juntament amb altres jutges. Sobre aquesta Constitució, va dir que el castellà ha de ser llengua co-oficial “per una qüestió de respecte”, i que es proposa una Catalunya sense forces armades, perquè “som una nació de pau”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/santi_vidal_m_han_contactat_per_una_llista_de_pais_105602.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

Tant de bo que el jutge Vidal en una llista pel nostre pais, perque ,a part de saber profesionalment el nostre camí , ho sent !! es important tenir a una persona honrada , responsable i amb idees clares perque , el camí será dur i ple d'èntrebancs perque el que mes els fot es la "PLANTUFADA EN EL SEU ORGULL"!! Ho dessitjo tant !!