divendres, 30 de gener del 2015

Pànic constitucionalista per una Espanya sense Catalunya

El guru del constitucionalistes "progres",Eliseo Aja, prega una reforma constitucional "urgent" per evitar "una catàstrofe"


, Barcelona | Actualitzat el 30/01/2015 a les 08:17h
Eliseo Aja enraona amb Pere Navarro a la presentació del llibre. Foto: QS/ND
Mala peça al teler de l'unionisme progre. Eliseo Aja, el catedràtic de dret constitucional de referència entre els constitucionalistes "flexibles" amb la causa catalana, va advertir aquest dijous que cal una reforma de la Constitució per evitar una "catàstrofe" com seria assumir la independència de Catalunya.

En la presentació del llibre, "Pautas para la reforma constitucional", celebrada a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona, coordinat pel també constitucionalista,  Javier García Roca, Aja ha clamat al cel pel perill que suposa per a Espanya que la Carta Magna no es reformi.

"Acabarà com el rosari de l'aurora. No vull ni imaginar-ho", va assegurar davant un escenari d'immobilisme constitucional.

"Una de les claus d'aquesta possible catàstrofe és la situació de Catalunya, perquè una separació és un esdeveniment greu i seria una mostra que la Constitució ha fracassat", va afegir Aja. "Millor dit, és un fracàs de les persones que han gestionat l'aplicació de la Constitució perquè no han estat capaços de reformar-la abans", va sentenciar.
Enllç noticia :

1 comentari :

Anònim ha dit...

Es creien que la frase : "atado y bién atado"que era atribuïda al Franco. La tant esmentada democràcia amb quasi curante anys amb : "mas de lo mismo "!! amb ,el que ha esdevingut quasi una continuitat on tothom no deia ni mú.Una generació peró que ja no li deu res al passat i vol bastir el seu futur i ,perqué no ,el seu temps. La primera "senyal" ha estat avui a Madrid i un Podemos que , demana pás !!