divendres, 30 de gener del 2015

Lluites intestines a Podemos pel poder a Catalunya

Divendres, 30 de gener de 2015 11:15 h

La Comissió de Garanties Democràtiques de Podemos formada per membres de la candidatura oficialista anul.la una candidatura competidora a la secretaria general de Podemos a Catalunya


L’ambigüitat calculada de les elits de Podemos pel que fa als aspectes programàtics i a la qüestió territorial xoca frontalment amb la candidatura de Podemos Unidos, clarament  unionista que encapçala Enric Martínez, molt crític amb la candidatura oficialista de Gemma Ubasart i amb la manca de democràcia interna del partit. Martínez va ser candidat a la secretaria general del partit quedant en tercera posició i ha presentat candidatures de Podemos Unidos a una vintena de municipis i també optava a liderar el partit a Catalunya. Optava perquè la Comissió de Garanties Democràtiques de Podemos ha anul·lat la candidatura de Martínez als òrgans de direcció del partit a Catalunya. 
 
Gemma Ubasart

Segons Servimedia  el passat 26 de gener la Comissió de Garanties va emetre un acord de "no validació" de la candidatura de Podemos Unidos excloent així aquesta candidatura a optar a  liderar el partit a Catalunya. Segons La Razón la llista anul·lada era la que més possibilitats tenia d'enfrontar-se a la oficialista d’Ubasart, i és la principal beneficiada a Catalunya de l'exclusió de Podemos Unidos cara a les votacions internes del 5 al 9 de febrer. 

També assenyala que la Comissió de Garanties està composta íntegrament per membres de la candidatura que encapçala Ubasart.



Martínez i les seves tesis unionistes van trobar espai en molts mitjans de la caverna mediàtica on criticava obertament la deriva sobiranista de Iglesias i la manca de democràcia interna del partit.


El candidat de Podemos Unidos va presentar aquest dijous un recurs contra la decisió de la Comissió de Garanties i denuncia la situació d’indefensió i de manca d’imparcialitat i pluralitat de la Comissió de Garanties.
 
Enllaç noticia :
 http://www.directe.cat/noticia/385689/lluites-intestines-a-podemos-pel-poder-a-catalunya 

1 comentari :

Anònim ha dit...

En un partit de nou encuny ,apededaçat amb una certa "corre-cuita" i amb unes diferencies que el P.P. amb el seu "pseudo-nacionalisme"ha dimensionat es,normal aquests frec a frec entre ells , perque malgrat el seu ideari , van boixos per a prendre la seva "racció!!