diumenge, 25 de gener del 2015

Les avantatges de la independència a Badalona

Diumenge, 25 de gener de 2015 11:00 h

Més de 150 voluntaris d’assemblees del Barcelonès s’han desplegat per la ciutat per resoldre dubtes i explicar els avantatges de la independència




Jornada a Badalona dels voluntaris d'assemblees



Més de 150 voluntaris d’una quinzena de territorials del Barcelonès de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han fet possible la jornada intensiva de punts informatius a Badalona aquest dissabte. L’objectiu: explicar perquè cal una Catalunya independent, resoldre dubtes i escoltar el país que s’ha de construir amb els badalonins. 

A la majoria de les parades informatives, a més, hi ha hagut un “racó del xerraire”, on voluntaris i experts de diverses matèries d’interès, com les pensions, la sanitat o l’educació, han explicat i comentat els avantatges d’assolir un estat independent. 

Vídeo de la jornada a Badalona a favor de la independència


L’ANC ha elaborat un vídeo de la jornada amb imatges dels punts informatius, repartint material, i les explicacions d’alguns voluntaris. Un d’ells, Victor Pérez, explica: “Este proyecto es positivo e ilusionante, no está hecho contra nadie y necesita de todos nosotros […] nadie tendrá que renunciar en una Catalunya independiente  sus orígenes, a su identidad, a su lengua o a su cultura. El castellano es la lengua de muchos catalanes y representa una gran riqueza cultural y un gran potencial económico”.







Enllaç noticia :