dijous, 15 de gener del 2015

L’acord pel #27S2015 activa les hostilitats del govern espanyol

Dijous, 15 de gener de 2015 15:20 h

Fernández Díaz augmentarà el joc brut i Ayllón avança que l'executiu espanyol portarà al TC qualsevol decisió que superi les competències del Govern i el Parlament


El secretari d'Estat de relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, encara avui en estat de xoc ha advertit aquest dijous que el seu executiu "serà contundent" en la defensa de l'ordre constitucional "abans i després de les eleccions a Catalunya" i, per tant, presentarà recursos al TC "davant de qualsevol intent de vulnerar les competències que tinguin el Parlament i la Generalitat de Catalunya". En declaracions a Onda Cero, Ayllón ha afirmat que els catalans hauran de prendre "molt bona nota" i "saber que el 27 de setembre tenen l'oportunitat de determinar que les coses que estan fora de la Constitució no ens porten enlloc", mentre que els espanyols que "és molt important tenir governs estables per afrontar reptes importants". 





El PP ja era feliç amb les disputes entre Mas i Junqueras, ara veuen que Catalunya no atura sinó que encara el procés cap a la independència

Ayllón en un intent desesperat d’augmentar els ànims entre els populars ha afirmat que les eleccions catalanes són una "pèrdua de temps" davant el que és "important" per als ciutadans, com és la recuperació. "Hi ha una part del nostre país, Catalunya, que decideix que en comptes de governar pels interessos dels ciutadans convocar unes eleccions", fet que demostra que el president de la Generalitat no té "interès en governar per resoldre els problemes dels ciutadans" i és "incapaç de resoldre'ls", ha dit.



Les declaracions de PSOE, PP, Podemos, Ciudadanos, PSC i ICV fan encara més plausible l’acord que semblava impossible

Un cop més, uns governants espanyols de tot color polític incapaços d’afrontar amb esperit democràtic les demandes de Catalunya. Les reaccions fan encara millor l’acord igual que van fer extraordinari el 9N. El camí ja no té retorn , sense procés independentista no és governar Catalunya, el missatge avui és el mateix entre la dreta unionista i l’esquerra federal. 


Enllaç noticia : 

http://www.directe.cat/noticia/383946/lacord-pel-27s2015-activa-les-hostilitats-del-govern-espanyol