dimarts, 20 de gener del 2015

Jaume Bosch, referent independentista d'ICV, deixa la política activa

Dimarts  20.01.2015  08:35

Anuncia en un article que no repetirà de candidat i que deixarà tots els càrrecs en el partit



El diputat d'ICV Jaume Bosch

 

El diputat d'ICV Jaume Bosch, un dels referents del sector independentista del partit, ha anunciat que no es presentarà a les eleccions del 27 de setembre vinent. Bosch ho explica en un article a Treball, la revista oficial d'ICV, en què recorda que el seu partit té establerta en els seus estatuts i en el codi ètic una limitació de mandats de tres legislatures. Per això Bosch diu que ja ha arribat el moment de deixar el parlament, renunciant també a la política activa i reincorporant-se com a funcionari del Cos Superior d'administració de la Generalitat.


Bosch repassa en l'article la seva trajectòria com a diputat des del 2003, destacant la participació com a ponent en l'elaboració i negociació de l'estatut, l'impuls de lleis com la del Memorial Democràtic, la participació en la comissió d'investigació de l'incendi d'Horta de Sant Joan i les aportacions en la redacció de la declaració de sobirania. 'He viscut molt de prop i amb il·lusió tot el procés sobiranista col·laborant en l’elaboració de les diverses declaracions aprovades pel Parlament', rebla el diputat.

Però la renúncia als càrrecs orgànics del partit i a anar a les llistes no vol dir que abandoni del tot l'activitat política. 'Penso continuar militant a Iniciativa, defensant una política d’esquerres que lluiti contra la pobresa i les desigualtats i un país net de corrupció. Treballaré per la plena sobirania d’una Catalunya independent, a partir d’un procés realitzat amb rigor, allunyat de demagògies, i capaç de construir majories sòlides des de la convicció de que som un sol poble. I no deixaré de col·laborar mai en l’enfortiment de lligams entre tots els Països Catalans', escriu Bosch.
Enllaç noticia :