dimarts, 27 de gener del 2015

Crits i insults a Jordi Pujol a la Ciutat de la Justícia

Dimarts, 27 de gener de 2015 13:15 h

L'expresident respon durant més de dues hores les preguntes de la jutgessa i el fiscal, Marta Ferrusola s'ha negat a declarar


Barcelona (ACN).- L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha sortit cap a tres quarts d'una del migdia de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, acompanyat de la seva esposa, Marta Ferrusola, després de respondre durant més de dues hores les preguntes de la jutgessa i el fiscal per les acusacions de frau i blanqueig de capitals. El matrimoni ha creuat el vestíbul de la Ciutat de la Justícia i ha sortit de l'edifici envoltats de mossos d'Esquadra i periodistes, i ha hagut de sentir crits de 'lladre' i diversos insults. A continuació han començat les declaracions de tres set fills de la família Pujol Ferrusola.





Després d'entrar cap a les 9.30 del matí enmig de protestes tímides, Jordi Pujol ha començat a declarar cap a les 10.15 hores. Segons han explicat a l'ACN fonts jurídiques, l'expresident ha respost de forma "serena, completa i ordenada" les preguntes de la magistrada instructora i del fiscal, i s'ha negat a respondre a l'acusació popular de Manos Limpias. La seva defensa no li ha fet cap pregunta.

Cap a les 12.30 s'ha acabat la seva declaració i aleshores ha estat el torn de la seva esposa, Marta Ferrusola, que s'ha negat a respondre totes les preguntes.



Poc després han sortit d'una sala de la segona planta, han baixat en ascensor fins al vestíbul i allà, encerclats per mossos han anat caminant tranquil·lament fins la porta de l'avinguda Carrilet, la contrària per la qual havien entrat. Ja dins l'edifici han hagut de sentir algunes increpacions. A fora, han sortit entremig d'un passadís format per tanques de seguretat i mossos antiavalots. Pujol no ha volgut fer declaracions als periodistes perquè ha dit que ja havia respost a qui tocava, la jutgessa. Allà han rebut crits i insults com 'lladre', 'xoriço' o 'traïdor' de diverses persones, a la qual cosa Ferrusola ha respost amb un gest negatiu. Enmig d'un núvol de càmeres han pogut arribar fins al seu cotxe.

A continuació és el torn de declarar els seus tres fills imputats en aquest cas: Marta, Mireia i Pere.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/385291/crits-i-insults-a-jordi-pujol-a-la-ciutat-de-la-justicia