divendres, 9 de gener del 2015

Carretero i López Tena pacten una llista conjunta per a Barcelona

Solidaritat i Reagrupament presentaran una candidatura única en les eleccions municipals del mes de maig i obren la possibilitat d'incorporar-hi independents


, Barcelona | Actualitzat el 09/01/2015 a les 15:30h
 
 
 
Carretero, acompanyat de Vila d'Abadal, Uriel Beltran i Jaume Marfany. Foto: Jordi Borràs.
 


En temps de confusió, claredat. Solidaritat i Reagrupament presentaran una candidatura conjunta a l'alcaldia de Barcelona, fruit d'un preacord que ha estat pactat entre les direccions d'ambdós partits. La llista, en principi, serà de tipus cremallera, succeint-se, alternativament, militant de cada partit. Tot i així, la intenció és incorporar-hi independents o d'altres formacions polítiques que s'hi vulguin sumar.

El candidat a l'alcaldia, amb tota probabilitat, serà Ignasi Planas, un militant de Reagrupament que ja va ocupar el número quatre en la llista d'Unitat per Barcelona que van encapçalar, l'any 2011, Jordi Portabella i Joan Laporta. Planas és advocat i, actualment, presideix la Federació Catalana de Rugbi. Planas va presentar, aquest dijous, la conferència de Joan Carretero al Born amb l'assistència, a primera fila, d'Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Aquest dissabte els òrgans de decisió de Solidaritat a la ciutat de Barcelona, ratificaran el preacord i confeccionaran la llista dels candidats que aportarà el partit a la candidatura conjunta. Reagrupament ja va completar aquest procés l'estiu de 2014.