dimecres, 28 de gener del 2015

Carme Forcadell: "Al maig plegaré. La força és de l’Assemblea, no de la Carme"

27/01/2015

SINGULAR TV

"La societat civil és la que ha estat més a l’alçada: sempre respon", assegura la presidenta de l'ANC a Singular TV


Alèxia L. Ferret / Bernat Vilaró





La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha confessat en una entrevista a Singular TV que al mes de maig plegarà del seu càrrec al capdavant de la principal plataforma sobiranista ciutadana. "La força és de l’Assemblea, no de Carme Forcadell. Això és un projecte col·lectiu. És igual qui hi hagi al capdavant, per tant, no s’han de canviar els estatuts per evitar-ho”, ha assegurat.

Segons Forcadell, “la societat civil és la que ha estat més a l’alçada en el procés, perquè sempre respon”. La presidenta de l’ANC ha afegit que els acords costen perquè “les posicions de partits pesen". "Tenen unes estratègies electorals, i això pesa".


“La feina dels partits polítics és la d’explicar a la gent que el 27-S no són unes eleccions normals, sinó que es vota independència Sí o No”, ha insistit. “És important que hi hagi un full de ruta comú entre tots els partits sobiranistes. No entenem aquest full de ruta sense els socialistes sobiranistes, la CUP, ICV, i els sobiranistes que hi hagi a Podemos”, ha conclòs Forcadell.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/forcadell_al_maig_plegare._la_forca_de_l_assemblea_no_meva_106010.php