diumenge, 4 de gener del 2015

Arrufat diu que Mas pretén "guanyar temps" per refer "l'espai nacionalista conservador"

El diputat de la CUP apunta a Twitter que l'estratègia de fitxatge de dirigents de la societat civil "desmunta en bona part la confiança social en aquestes organitzacions"


Quim Arrufat, diputat de la CUP. / MAR MARTÍ / ACN


El diputat de la CUP Quim Arrufat ha valorat a Twitter la informació avançada per l'ARA en què es detalla que el president de la Generalitat, Artur Mas, rumia una llista pròpia amb ampli suport civil, que inclouria experts i activistes independents del món sobiranista, per afrontar unes eventuals plebiscitàries. Arrufat ha piulat la seva hipòtesi: "Mas guanya temps per fer la seva llista de país per reconfigurar l'espai nacionalista conservador".

La informació publicada per l'ARA subratlla que en cercles de partit i de Govern es reflexiona en una llista d'ampli abast, amb noms propis com Carme Forcadell (ANC) i Muriel Casals (Òmnium), acadèmics i experts de prestigi, sense prescindir de valors de CDC i també d'Unió que combreguin amb el full de ruta independentista. Pel diputat de la CUP aquesta estratègia de fitxatge de dirigents de la societat civil "desmunta en bona part la confiança social en aquestes organitzacions".