dimecres, 17 de desembre del 2014

Les clavegueres de l’estat estan matant el proc és independentista

Dimecres, 17 de desembre de 2014 05:00 h

Res es casual, a cada moment arriba el dossier corresponent al seu lloc oportú, siguin periodistes, partits polítics o persones d’influència, “dossiers” que provoquen divisions en el procés i la seva gent


Ho ha alertat  més d’un cop un dels periodistes més coneixedors de les entranyes de l’estat, de la policia, del CNI i dels tribunals, Ernesto Ekaicer, gens sospitós d’independentista, que assegura que el govern espanyol ha decidit utilitzar tot el joc brut possible per rebentar el procés. Sorprèn que malgrat el que diu i sabem de com l’estat espanyol manipula els processos i les informacions, alguns a casa nostra caiguin a la trampa; mitjans de comunicació, partits polítics i opinadors. No sabem destriar  la veritat de la “merda” intoxicadora de l’estat? No podem permetre que quatre dossiers mal girbats i quatre titulars de la caverna mediàtica posin en perill el procés i, sobretot, les il·lusions de milers i milers de persones.  


Els Ultresnacionalistes del PP Rajoy i Fdez Diaz

L’estat espanyol i els actuals dirigents han trobat el punt dèbil del procés i han decidit rebentar-lo, “dossiers” fets a mida i posats en el moment i lloc oportú

Cal tenir memòria i comprovar com i quant surt la corrupció a Catalunya, corrupció exagerada i treta de context, fins i tot amb documents fets pel mateix estat que avui sabem que són falsos. L’estat avui riu més que mai i veu com amb quatre documents i un bon titular va camí de carregar-se el procés de la manera més infantil possible.

De l’il·lusió i l’eufòria de milers de catalans a un veritable atzucac que està posant  en perill el procés

Els ciutadans que van fer possible les més grans mobilitzacions de la història del nostre país viuen absorts l’actual situació, carreguem contra un estat que ens roba els diners, que ens maltracta dia a dia amb els incompliments i resulta que donem credibilitat aquest mateix estat quant ens acusa de ser un país corrupte quant resulta que, com a mínim, som molt menys corruptes que la mitjana espanyola. No pot ser que l’estat guanyi la batalla i el procés rebenti per culpa de quatre “dossiers” per la miopia política dels nostres dirigents.

Fins i tot l’actuació dels polítics obre escletxes a l’ANC i en menor mesura a Òmnium

Les pressions d’alguns dirigents polítics a les dues principals entitats de la societat civil del país comencen a provocar tensions, és un veritable suïcidi intentar carregar-se aquestes entitats en funció si són de l’interès polític d’un o d’altre. Cal que aquestes organitzacions es blindin i marquin un clar full de ruta a la política, és el desig de la majoria de la societat civil que ha omplert les mobilitzacions aquests anys. O ens creiem que l’èxit de les mobilitzacions és gràcies a Mas, Junqueras, Herrera, David Fernàndez, Teresa Forcades o Ada Colau?

L’ANC no té cap estudi segons fonts consultades, si que el té Òmnium que de moment es resisteix a fer-ho públic…

Veurem si no serà necessari un cop de puny damunt la taula per part de l’ANC i Òmnium per marcar a la classe política el full de ruta per guanyar, i no caure en la via que ens vol portar l’estat, a la divisió i a la confrontació. Podem guanyar, tant sols manquen lideratges que ho tinguin clar, serià una veritable vergonya històrica perdre aquesta oportunitat.



http://www.directe.cat/noticia/381474/les-clavegueres-de-lestat-estan-matant-el-proces-independentista


2 comentaris :

Mela ha dit...

Es una alegría volver a verte en marcha, Rosamary ;-)
Yo, la verdad, es que hago nulo caso a lo que diga Rajoy y semejantes
Besos

Rosa Mary ha dit...

Hola Mela he tenido problemas con la conexión telefonica e internet desde la pasada tormenta del 30N . Ya está todo solventado gracias a Dios Besos !!