dimarts, 23 de desembre del 2014

Forcadell: "Hi haurà acord, no hi ha cap altra solució"

23/12/2014

QUERELLA

La presidenta de l’ANC assegura que "tenia l’esperança" que no s’admitís la querella contra el govern pel 9-N


Nerea Rodríguez


La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell


La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, s’ha mostrat avui plenament confiada que hi haurà acord entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras: “Estem convençuts que passaran les festes però arribaran a acords, perquè tots dos ho volen, estan disposats a tirar endavant el procés, i no hi ha cap altra solució”.

Durant una intervenció al programa ‘El Món a Rac1’, Forcadell ha desitjat que l’acord “no sigui només a dues bandes, sinó més ampli” i ha advocat perquè “tothom cedeixi una mica”. Dirigint-se a Mas i Junqueras ha desitjat que sigui “un acord satisfactori i que tots dos renunciïn a alguna cosa”.


En relació a l’admissió a tràmit per part del TSJC de la querella contra Artur Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau pel 9-N, la presidenta de l’ANC ha dit que “ho veia tant descabellat que tenia l’esperança que no tirés endavant, perquè en democràcia no podia entendre que una querella així fos admesa a tràmit perquè el govern només ha complert el seu mandat democràtic i ha posat les urnes”.

En relació a la campanya d’autoinculpacions que ha encetat l’ANC, Forcadell ha manifestat que l’objectiu és “fer entendre que hi ha una gran majoria de catalans que no estan d’acord amb aquesta decisió i que estem disposats a fer el que faci falta”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/12/forcadell_hi_haura_acord_no_hi_ha_cap_altra_solucio_105364.php