dissabte, 20 de desembre del 2014

El Periódico es retrata amb “L’endemà”

Dissabte, 20 de desembre de 2014 05:00 h

El director del diari, Enric Hernández, gran expert en portades i informacions propagandístiques, titlla l’emissió de l’obra a TV3 de “propaganda en prime time”.


El director d’El Periódico explica en un article al seu diari que està reconfortat perquè considera que les xarxes socials s’han “ruboritzat” amb el “fals documental” d’Isona Passola que qualifica "d’insult a la intel·ligència aliena". Hernández, que no és cap indecís, assegura que el film ha decebut els convençuts i que “difícilment deu haver convençut els indecisos”. A més, el director del rotatiu, que predica de meravella allò que no fa, afirma que “defensar la ideologia pròpia hauria de ser compatible amb no insultar la intel•ligència aliena” . També és mostra solidari  amb la directora de la pel·lícula a qui no li retreu la suposada manca d’objectivitat i de pluralitat perquè no eren prioritàries.  





Espanya ens roba els pastissets de crema catalana

Hernández, sense arribar als nivells del PP i Ciudadanos, esgarrifats per la banalització de la violència de gènere, que asseguren, irradia el film, posa el seu granet de sorra i carrega contra el que anomena “subtil metàfora” que defineix com aquella en què “l'actor que encarna Espanya roba els pastissets de crema catalana i amenaça la seva propietària quan protesta”.

Qui subvenciona El Periódico?



 “Una altra qüestió és si l'obra reunia els requisits per ser coproduïda i emesa per TV-3, i elaborada en col·laboració amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat i el Ministeri d'Educació i Cultura que encapçala el molt liberal José Ignacio Wert. Sí, el que pretenia “espanyolitzar els alumnes catalans”, diu Hernández que entra en un terreny fangós que li pot acabar per esclatar als nassos.


http://www.directe.cat/noticia/381711/el-periodico-es-retrata-amb-lendema