divendres, 19 de desembre del 2014

El govern espanyol utilitza totes les eines contra el procés inclosa la corrupció

Divendres, 19 de desembre de 2014 05:00 h

Un dels països més corruptes de la UE ens vol alliçonar i vol utilitzar la corrupció contra el procés, avui mateix 13 jutges del Tribunal Suprem criticaven les interferències del ministre Fernández Díaz


Vista com funciona la justícia espanyola, sense separació de poder i en bona part instrumentalitzada i, sobretot, amb tardances històriques seria molt millor tenir pressa per fer possible una Catalunya independent i ser aquest nou país qui jutgi la corrupció, ho farà molt millor i sobretot amb garanties. El que és segur és que com a mínim la justícia en una Catalunya independent serà com a la majoria de països de tradició democràtica. Una justícia que tarda tants ans en emetre sentència no pot ser considerada justícia, acabarem abans i farem justícia si primer anem per feina i fem possible la independència. 








Gürtel, ERO’S a Andalusia, frau cursos de formació, Cas Pujol, i centenars de casos de corrupció, la pregunta, es tracta a tothom per igual?

La resposta és clara i contundent, de cap de les maneres es tracta a tothom per igual, les sensacions que els casos més importants per les grans quantitats de diners defraudades s’eternitzen i són diluïts informativament, per contra els casos de corrupció a Catalunya són prioritzats pels mitjans de comunicació amb l’objectiu de trencar o rebentar el procés català.

Un dels periodistes expert en temes judicials i de corrupció com és Ernesto Ekaicer ja ho va advertir

 Es carregaran fins i tot les proves per com utilitzen les dades per atacar el procés i esberlar-ho, no els importa acabar amb la corrupció, volen acabar amb el procés.

Portar a la comissió d’investigació sobre Pujol al president Mas per debilitar el procés

Aquells que a Andalusia neguen les comissions d’investigació de casos milionaris ara exigeixen que Mas declari a la comissió del cas Pujol. PP, PSOE i IU s’han negat a crear veritables comissions d’investigació a Andalusia pels casos milionaris de frau com els ERO’S o els cursos de formació.