dijous, 27 de novembre del 2014

Nou escàndol de l’alcalde del PP a Badalona

Dijous, 27 de novembre de 2014 10:05 h

El PP expulsa els grups de l'oposició de Badalona Comunicació per evitar el cessament del gerent que va prohibir “l’Estaca” al Filmets







Xavier Garcia Albiolcomet un “error polític gravíssim” segons la oposició per salvar el gerent de Badalona Comunicació. La setmana passada l'oposició de Badalona va demanar una junta extraordinària del consell d'administració de Badalona Comunicació per demanar el cessament del gerent, Albert Fernández Saltiveri, que consideren responsable de la censura de 'L'Estaca' en la darrera edició de Filmets. La jugada d’Albiol per mantenir Saltiveri al càrrec va ser convocar una junta extraordinària que no ha tractés aquest punt, i aprofitar per cessar els representants de PSC, CiU i ICV-EUiA que no van assistir a la junta com a senyal de protesta.

Qui és Saltiveri?

Alberto Fernández Saltiveri va ser portaveu del PP al consell municipal del districte de Sarrià, d’on va marxar escaldat després d’enfrontar-se amb la direcció del seu partit sota les ordres d’Alberto Fernández Díaz. De fet, al 2010 Fernández Díaz va destituir-lo després que Saltiveri organitzés un acte amb Vidal Quadras en contra de la voluntat del partit. Saltiveri és de l’ala dura del PP, no només ho evidencia la seva amistat amb Vidal Quadras, sinó que aquest senyor ocupa una vocalia de la FAES catalana - altrament dita Institut Catalunya Futur-. Actualment ocupa la gerència de Badalona Comunicació.

L’inquisidor d’Albiol

Saltiveri és descrit pels mateixos treballadors i col·laboradors de Badalona Comunicació com un censor al servei del PP. A través de la censura sistemàtica Saltiveri ha enterrat els criteris de qualitat informativa i els principis del periodisme per exercir un control exhaustiu dels mitjans municipals de comunicació de Badalona. Retalla el que no li convé i supervisa el llenguatge de les informacions que s’emetran, fins i tot des de les forces polítiques de la ciutat s’han assenyalat la retirada de la repetició de determinats debats no gaire agradables pel PP, la no-emissió d’algunes declaracions i altres pràctiques similars.


http://www.directe.cat/noticia/378770/nou-escandol-de-lalcalde-del-pp-a-badalona



2 comentaris :

Anònim ha dit...

Soc un "passarell "!!malgrat ?esser deP.P.pensava que ,per casualitat el Sr Albiol era un esperit lliure i amb seny. , la trista realitat ha estat que , no !!. El dia que siguin "destronats" respirarem tots alleujats , la xacra pepera va de pet en picat pera estavellar-se finalment. Ho sento per Badalona , fundada per romans, amb un peu d'igualtat amb el "monstre" barceloní. Anirá de conya, la seva llargada será caiguda en picat,será: sonada. Lamentable !!

Rosa Mary ha dit...

Garcia Albiol ja fa temps que ha demostrat que es un més del clan de la gavina. Després del discurs d'avui de Rajoy a Catalunya queda patent que tenen els dies comptats. Salutacions Tomasa