dimarts, 11 de novembre del 2014

Juliana: "Al PP hi ha un cabreig còsmic"

11/11/2014

CONSULTA 9-N

El periodista assegura que l'Estat espanyol "no ha pogut imposar la seva autoritat" pel 9-N


Bernat Vilaró



El director adjunt de 'La Vanguardia', Enric Juliana


El periodista i director adjunt de 'La Vanguardia', Enric Juliana, afirma avui que al PP "hi ha un cabreig còsmic" després d'haver-se celebrat la consulta del 9-N. En un article publicat al diari barceloní, assegura que "l'aparell de l'Estat no ha pogut imposar la seva autoritat a l'antiga manera, és a dir, de forma contundent i absoluta".

"Hi ha nervis, l'Estat se sent burlat per la Generalitat catalana i creu que ha de donar una resposta per via judicial". "L'ala aznariana està que trina. Hi ha nervis per tot arreu, fins i tot al PP català, que se sent marginat i menystingut", continua Juliana.

Partit del President


A més, el periodista considera que diumenge "es van inaugurar les obres del Partit del President", en referència a una "reagrupació sobiranista de nou encuny, amb independents, tocs de centreesquerra i jaquetes sense corbata, que substituirà la cremada Convergència i anirà a les eleccions anticipades".

Segons Juliana, si hi ha querella de la Fiscalia General de l'Estat contra Artur Mas, "el Partit del President patirà una empenta cap amunt proporcional a la pena demandada". "Si l'acció judicial és contra funcionaris i empleats públics, la campanya de solidaritat serà monumental", conclou.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/juliana_al_pp_hi_ha_un_cabreig_cosmic_104466.php