dijous, 20 de novembre del 2014

El Parlament Europeu impulsa la fatxenderia de Societat Civil Anti Catalana

Dimecres, 19 de novembre de 2014 21:10 h

Un jurat li atorga un dels premis Ciutadà Europeu 2014, una entitat sense quasi membres ni suport de la societat catalana, un insult a la democràcia i a la veritable societat civil catalana








El Parlament Europeu ha guardonat Societat Civil Catalana amb el Premi Ciutadà Europeu 2014, segons ha fet públic aquest dimecres a Brussel·les. L'Eurocambra reconeix, amb aquest guardó, la tasca de persones i entitats "que hagin mostrat un compromís excepcional" en la promoció de valors com "la comprensió mútua" o "una major integració entre ciutadans". 

Societat Civil Anti Catalana ha agraït el reconeixement i l'ha estès a "tots els socis, col·laboradors i adherits" de l'entitat i a les persones que comparteixin els seus valors. Tot plegat un insult a veritable societat civil catalana, cap dels mèrits anomenats els acompleix l’entitat unionista, el seu únic pla és violentar la societat catalana. 

"Motivació més pels que fan possible l'entitat" Violentar la societat catalana


El Premi Ciutadà Europeu reconeix, des del 2008, la feina d'entitats compromeses en la promoció dels valors comunitaris de la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea. El jurat d'aquest any ha estat presidit per la vicepresidenta de l'Eurocambra, Sylvie Guillaume i pels vicepresidents Ildiko Gall-Pélcz, Olli Rehn i Dimitrios Papadimoulis, així com per l'expresident del Parlament Europeu, Enrique Barón Crespo.


Adéu Espanya... Adéu Europa... Europa és un mal negoci per la llibertat i per la democràcia. #Independence #Independència #EFTA