dijous, 6 de novembre del 2014

CDC garanteix que el Govern posarà les urnes el 9-N i n’assumirà totes les responsabilitats

Dijous, 6 de novembre de 2014 13:15 h

“Ho té clar el president, el Govern i CDC”, ha assegurat Josep Rull, que creu que és "impensable" que en un sistema democràtic s'acabin retirant les urnes










(ACN).- El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha assegurat aquest dijous que "el 9 de novembre hi haurà urnes i el Govern està darrere d'aquestes urnes". Com a mostra d'aquest compromís, Rull ha citat l'últim espot institucional de la Generalitat que presenta el 9-N com una cita amb la llibertat d'expressió. 

Rull també ha assegurat que l'executiu català "assumirà totes les responsabilitats" del procés, tot insistint que no es tracta de "cap acte d'insubmissió ni de desobediència". El dirigent de CDC creu que és "impensable que en un sistema democràtic es puguin retirar les urnes", perquè, ha remarcat, es tracta d'un procés participatiu "impecable des del punt de vista democràtic". 


“Darrere les urnes del 9-N hi haurà el Govern, en un exercici, no de desobediència ni insubmissió, sinó de normalitat democràtica”, ha assegurat Rull.  

En aquest sentit ha garantit que igual que en els  últims anuncis  apel·lant a la llibertat d’expressió hi ha el govern, el 9-N l’impulsarà el govern. Rull ha subratllat que encara que el procés de participació no el farà sol el govern sinó amb uns voluntaris que donen tota la força al 9-N, aquest està impulsat des del govern i aquest  assumirà totes les responsabilitats.