divendres, 14 de novembre del 2014

Camacho s'erigeix líder de 4 milions de catalans mentre el PP prepara la seva liquidació

Divendres, 14 de novembre de 2014 13:30 h

La presidenta augmenta l’estridència per salvar la cadira i s'erigeix com "el referent de la Catalunya plural i dels 4 milions de catalans" que no van votar el 9-N







Encara que avui  la popular hagi escenificat el suport del PP acompanyant-se del vicesecretari d'organització del PP, Carlos Floriano, a la reunió de la Junta Directiva, Alícia Sánchez Camacho ja és a les llistes del PP d’elements a liquidar. Les múltiples relliscades de Camacho dels últims dies sobre la intervenció del PP a la fiscalia és la gota que fa vessar el got. 

Com ha assenyalat Rafael Nadal a la tertúlia de Catalunya Ràdio,“ Camacho ha fotut un problema molt gros al PP”, i és que la lideressa s’ha ventat en els mitjans d’un atemptat contra l’essència de la democràcia i ha rebentat l’estratègia del PP amb la fiscalia. D’aquí els discurs abrandat i decadent d’avui erigint-se la líder única de 4 milions de catalans, cosa que no es creu ni ella. 

Plou sobre mullat

A més, aquesta fotuda de pota se suma a l’episodi tenebrós de la Camarga que encara no ha acabat –queden 20 minuts de conversa que no han vist encara la llum i tot apunta que deixen el ministre d’Interior en molt mal lloc-, i els germans Fernández Díaz no perdonen, i encara manen molt al PPC.


Pel PP Camacho és "un element contaminant"

En aquest sentit, el digital Vozpópuli situa en un article a Camacho en la llista d’elements “contaminants” dins del PP que cal netejar. Segons el digital les bases del PP reclamen canvis a Rajoy, perquè consideren que cal netejar la primera fila “d’elements contaminats”, i assegura que els noms que surten espontàniament, i per diferents motius, són els de Sánchez Camacho, Fabra o Monago. El digital tot i assenyalar que el president espanyol s’ha negat a fer canvis a  la direcció del PP,  podrien haver-hi, moviments, incorporacions i sorpreses.