dijous, 30 d’octubre del 2014

Turull: "L’Estat espanyol ens està fent la campanya pel Sí-Sí"

30/10/2014

CONSULTA 9-N

El portaveu parlamentari de CiU critica que "mentre nosaltres parlem de preguntar i decidir, altres parlen de prohibir i obeir"


Nerea Rodríguez


El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull


El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha assegurat que “l’Estat espanyol ens està fent la campanya pel Sí-Sí”, i ha criticat que l’Executiu de Mariano Rajoy és, per a Catalunya, com els ‘ni-ni’, perquè “ni fan ni deixen fer”.

Durant una entrevista al programa ‘Els Matins’, Turull ha criticat que "en ocasions el president del govern fa de president del Tribunal Constitucional i el president del TC fa de president del govern espanyol."


El portaveu parlamentari de CiU també ha opinat sobre la probable impugnació del ‘nou 9N’ per part de l’Estat espanyol i ha vaticinat que “intentaran suspendre-ho de totes les maneres possibles, però no ho podran fer”. En aquest sentit, ha assegurat que “no poden suspendre el que no és, i la gent podrà votar el 9N”.

Turull també ha insistit que el govern català s’ha mogut “en el terreny de l’astúcia”, i ha sentenciat: “Mentre nosaltres parlem de preguntar i decidir, altres parlen de prohibir i obeir”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/turull_l_estat_espanyol_ens_esta_fent_la_campanya_pel_si-si_104159.php