dilluns, 6 d’octubre del 2014

Societat Civil (Anti) Catalana, a Madrid: "Si una majoria de catalans volen, seran independents"

06/10/2014

CONSULTA 9-N

Josep Ramon Bosch creu que cal explicar que "Espanya és un bon negoci" i que cal trobar un relat "atractiu" per a Catalunya


Bernat Vilaró



El president de ‘Societat Civil (Anti)Catalana’, Josep Ramon Bosch


El president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, ha advertit avui en una conferència a Madrid, que "si una majoria de catalans volen, seran independents", en un acte al Centre Internacional de Premsa de la capital espanyola.

El líder de SCC ha recordat a la ciutadania espanyola que no n'hi haurà prou amb l'aplicació de les lleis espanyoles per aturar la consulta, i que caldrà alguna cosa més.


"Volem explicar que Espanya és un bon negoci", ha dit Bosch, que creu que cal trobar un relat "atractiu" per als catalans. "És absolutament descartable" que hi hagi brots de violència a Catalunya, ha afegit, tot i que ha pronosticat tensió política a partir del 9 de novembre. Tot i això, "no passarà res" el 9 de novembre, ha aventurat.

"No hi haurà cap consulta legal després de la teatralització" de les últimes setmanes, ha conclòs el dirigent de SCC. "Com a màxim, hi haurà urnes col·locades per l'ANC i amb l'aval dels ajuntaments", ha afegit.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/societat_civil_catalana_a_madrid_si_una_majoria_de_catalans_volen_seran_independents_103600.php