divendres, 10 d’octubre del 2014

Només 647 persones al #12OFatxa!

Divendres, 10 d'octubre de 2014 11:35 h

Això revela la pagina de l'esdeveniment del 12O de Societat Civil a facebook a data d'avui 






Malgrat els diners invertits i el desplegament mediàtic, ja podem anunciar el fracàs de la convocatòria de Societat Civil Catalana per celebrar la unitat d’Espanya el 12-O. Com demostra la imatge, a dia d’avui, només 647 persones hi assistiran i 80 s’ho estan pensant. 

Ni amb un centener d’autocars gratuïts, que a hores d’ara no aconsegueixen omplir, ni amb les promeses de dinar gratis, ni amb imatges de militants de NNGG mig nues a Twitter, ompliran la Plaça Catalunya. Això sí, la manifestació que porta per lema “L’Espanya de tots”, aconseguirà el nombre de fatxes per metre quadrat més elevat del món. 

@Societatcc atrau l’ ultradreta espanyola


Al fracàs de la convocatòria de Societat Civil s’hi sumarà el fet d’haver aconseguit mobilitzar els sectors més ultres d’Espanya, gràcies al seu lerrouxisme que ha fet que organitzacions de la ultradreta espanyola s’hagin sumat a la crida per intentar fer que Barcelona sigui per un dia la capital ultra de la “Fiesta Nacional”.

El problema de Societat Civil és que no convenç la bona gent partidària del no, que entenen que una concentració unitària per la unitat d’Espanya hauria de fer-se el dia de la Constitució que és el que uneix a tots els espanyols, i no un dia ple de reminiscències colonialistes que en els seus orígens es va anomenar el “Dia de la Raza” i que és un símbol de grups ultres, feixistes i neonazis que el celebren amb discursos preconstitucionals.