divendres, 10 d’octubre del 2014

Mas comunica a Forcadell i Casals que els preparatius del 9-N tiren endavant

10/10/2014

CONSULTA 9-N

El president de la Generalitat es reuneix amb les dirigents d'Ara és l'hora, en una "trobada informativa"


Xavier Lladó


Carme Forcadell i, darrere, Muriel Casals (8TV)



El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha reunit aquest matí amb les presidentes de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, Carme Forcadell i Muriel Casals, respectivament. Fonts de l'ANC han apuntat a ElSingular.cat que ha estat una "trobada informativa" en la qual "Mas els ha comunicat que els preparatius del 9-N segueixen endavant".

Ha estat una "reunió discreta" que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i que ha durat al voltant d'una hora. Fonts de la Generalitat asseguren que no era un acte que constés en l'agenda pública del Govern. Alguns mitjans de comunicació han pogut captar imatges de la sortida de la trobada.




Les líders de l'ANC i d'Òmnium Cultural parlant a la sortida de la reunió (8TV)


La reunió ha tingut lloc l'endemà de la cimera al Palau Robert entre els partits pro-consulta. Treballen per desplegar els mecanismes que garanteixin les condicions democràtiques per poder celebrar el 9-N.

La trobada va tenir una durada de tres hores, i els líders de les diverses formacions s'han emplaçat a continuar treballant en aquest propòsit. El coordinador general d'ICV, va pronosticar davant dels periodistes que la setmana que serà decisiva per a la consulta.

D'altra banda, aquest matí l'ANC ha convocat una roda de premsa per informar de l'acte central de la campanya "Ara és l'hora" a favor del Sí- Sí a la consulta, que tindrà lloc el 19 d'octubre a la plaça de Catalunya. Serà una prova de força una setmana després del dia de la Hispanitat.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/mas_es_reuneix_amb_carme_forcadell_i_muriel_casals_103726.php