dimecres, 15 d’octubre del 2014

El govern posa en marxa la nova campanya pel 9N

15/10/2014

CONSULTA 9-N

El nou anunci demana voluntaris i destaca que el 9 de novembre "tu participes, tu decideixes"


Nerea Rodríguez


Imatge del nou espot informatiu del 9N



El govern ha posat avui en marxa la nova campanya institucional per la consulta del 9 de novembre. El nou espot informatiu és una barreja dels dos primers anuncis, i on es fa una crida als ciutadans perquè es facin voluntaris per treballar aquest dia. El president de la Generalitat, Artur Mas, ja va anunciar ahir que caldria mobilitzar més de 20.000 voluntaris per tal de poder dur a terme el 9N que ha proposat.

El primer dels anuncis que va posar en marxa el govern, tot just després que el president signés el decret de convocatòria de la consulta, cridava a la participació i va ser retirat després de la suspensió per part del Tribunal Constituconal de la Llei de Consultes i del decret de convocatòria; mentre que el segon informava precisament d’aquesta suspensió.


El nou anunci comença com el primer però ràpidament queda tallat, per començar una nova escena on s'explica: "El 9N si vols podràs participar i votar, ara necessitem voluntaris. Recorda, el 9 de novembre, tu participes, tu decideixes".






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/el_govern_posa_en_marxa_la_nova_campanya_pel_9n_103826.php