dimecres, 8 d’octubre del 2014

El Barça ha demanat a França jugar a la seva lliga si Catalunya s'independitza

08/10/2014

BARÇA

El diari francès ‘l’Indépendant’ assegura que el primer ministre francès, Manuel Valls, podria ser “un bon aliat en aquesta possibilitat”


Alèxia L. Ferret



Mosaic d'una Senyera al Camp Nou


Les paraules del president de la Lliga Professional (LFP), Javier Tebas, sobre que el Barça i l'Espanyol no podrien jugar a la Lliga BBVA si Catalunya s'independitza, ha tornat a posar el tema sobre la taula. De fet, el Barça hauria demanat a França jugar a la seva lliga si Catalunya s'independitza, segons ‘Mundo Deportivo’.

Els directius van preguntar sobre la possibilitat que poguessin jugar a la Ligue 1 en el cas que Catalunya s'independitzés. No va haver-hi una resposta concreta, ja que els francesos ho van considerar una situació complicada perquè el govern presidit per François Hollande no recolza la independència de Catalunya.


El diari de Perpinyà ‘L'Independant’ també s’ha fet ressò de la notícia, i ha afegit que el primer ministre francès, Manuel Valls, gran seguidor del FC Barcelona, podria ser “un bon aliat en aquesta possibilitat, tot i tenir bones relacions amb el govern espanyol”.

En aquest sentit, amb total discreció, el Barça ha estudiat els diferents escenaris que es podrien produir, en cas de secessió, des de l'època en què Sandro Rosell era president. Igual succeeix ara amb Josep Maria Bartomeu al capdavant de l'entitat blaugrana.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/el_barca_ha_demanat_a_franca_jugar_a_la_seva_lliga_si_catalunya_s_independitza_103647.php