dilluns, 13 d’octubre del 2014

Caos a Ciudadanos pel fracàs del 12-O

Dilluns, 13 d'octubre de 2014 13:50 h

Declaracions contradictòries del secretari general del partit per justificar la baixa participació a la manifestació per la unitat d’Espanya a Barcelona.








La punxada manifesta de la concentració d’aquest diumenge ha descol·locat Ciudadanos fins al punt que el secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, s’ha contradit a si mateix a l’hora de justificar la baixa participació.  

Segons informa l’ACN, Alonso  ha justificat el fracàs del 12-O en una roda de premsa al.legant que "per desgràcia" la concentració d'aquest diumenge va tenir un caràcter "reivindicatiu i no festiu" i que la gent no ha sortit de casa seva perquè  "no té massa lògica reivindicar una qüestió que és òbvia". 

En canvi, la nota de premsa del partit publicada al web posa en boca d’Alonso que l’acte convocat per Societat Civil va ser una “trobada festiva” que va reivindicar allò que és obvi: que Cataluña també és Espanya.  Sánchez Camacho ho ha valorat ben diferent i ha assegurat a TV3 que  “la capacitat de convocatòria va ser un èxit”, i ha afegit que “a vegades no sabem defensar amb fermesa i orgull el nostre país”. 

La conclusió de Ciudadanos és que la concentració no calia i per això va fracassar


Alonso també ha defensat que "quan hi ha un espai limitat, es veu la gent que hi pot cabre", i que els catalans "saben bé qui són" i no els cal "mirar-se a l'espill" per saber que "són catalans i espanyols".

Camacho ho va veure tot ple

"Hi havia moltíssima més gent que l’any passat", ha valorat la líder del PPC que ha assegurat en una entrevista a TV3 que “la convocatòria va ser un èxit”. Amb tot ha reconegut que “el món independentista està més motivat i organitzat”, i ho ha vinculat amb la disponibilitat “de més recursos i el suport del govern català”, però que malgrat això  l’independentisme ha dit “moltes mentides” i "ja està en la fase final".