dijous, 2 d’octubre del 2014

'Ara és l’hora' ja comença la campanya pel Sí-Sí

02/10/2014

CONSULTA 9-N

Ahir es va fer la prova sobre el terreny de la Gigaenquesta a Martorell amb Carme Forcadell i Muriel Casals


Nerea Rodríguez



Muriel Casals ahir fent el porta a porta a Martorell


La campanya unitària ‘Ara és l’hora’ ja ha començat la campanya pel Sí-Sí, i ahir va provar sobre el terreny la Gigaenquesta a Martorell. Al voltant de les 19h es va iniciar el porta a porta amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

Al costat de les presidentes van participar en l’acció Joan Lluís Bozzo, Josep Maria Benet i Jornet i Ada Parellada, a banda de representants polítics locals i nacionals. Per aquesta acció es van concentraran uns 300 voluntaris per arribar a unes 8.000 portes.


La Gigaenquesta de Martorell va ser com a prova, però s’iniciarà oficialment aquest dissabte a més de 60 poblacions entre elles Badalona, Reus, Girona o Tàrrega. Aquesta acció permetrà conèixer el país nou que imaginen els catalans i les catalanes.

En aquests moments ja hi ha més de 37.000 voluntaris inscrits per a fer una breu enquesta de 6 preguntes a totes les llars del país. A més, ‘Ara és l’hora’ ha estrenat una nova pàgina web que ofereix múltiples testimonis que exposen els seus motius per voler construir un país nou. Actualment ja hi ha una dotzena de perfils, i se n’aniran sumant diàriament a partir de les entrevistes amb persones, tant conegudes com anònimes.

A més dels perfils, l’espai ofereix arguments sobre diversos àmbits, com les relacions amb Espanya; amb Europa; sobre drets socials o la viabilitat econòmica dels països petits, entre d’altres. Una informació que es complementa amb la possibilitat que tenen els usuaris de preguntar aspectes sobre aquests àmbits amb el compromís de donar resposta en 48 hores dels dubtes plantejats.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/_ara_es_l_hora_ja_comenca_la_campanya_pel_si-si_103509.php