dimarts, 23 de setembre del 2014

UDC, ICV-EUiA i Guanyem, porten la “puta i la Ramoneta” a l’extrem

Dimarts, 23 de setembre de 2014 05:00 h

Inadmissible que en la decisió més important de la història recent del país aquests tres partits retardin el seu posicionament fent un flac favor al país


UDC ha traslladat la decisió a un consell nacional extraordinari un cop el president Mas hagi signat el decret, Guanyem està dedicat a la seva presencia mediàtica, ni tant sols es va despentinar per convocar amb ganes de veritat a la V de l’11 de setembre i ICV-EUiA ha reblat el clau i no tan sols no dirà la data de la seva consulta interna, sinó que ho allargarà més en funció de si el TC suspèn o no la Llei i el decret de consulta, és a dir, primer l’estratègia partidista i en darrer lloc el país. I per aquests partits tant allunyats dels seus ciutadans es va aprovar una pregunta complicada com la que ara tenim? Cal complicar la vida als ciutadans, si els partits que ho van demanar encara a data d’avui no diuen el que votaran? No seria millor la pregunta de Sí o No, ara que és més que evident que la tercera via no existeix? 





UDC, ICV-EUiA i Guanyem treballant per la derrota i a favor d’una Espanya que no ens vol bé

Indigna que partits polítics que es deuen al país i als seus ciutadans retardin un dia i un altre el seu posicionament, i ho facin per pura estratègia política interna. Sembla un insult a la democràcia i al poble de Catalunya que ho facin els partits que van pressionar per aconseguir una pregunta complicada i no per una  pregunta senzilla, en uns moments com els actuals no és de rebut aquesta actitud de plena ambigüitat.

Mentre la ciutadania és trenca la cara per fer possible el somni, UDC, ICV-EUiA i Guanyem ens prenen el pel pensant en els seus propis lideratges


Cada dia que passa sense saber el posicionament d’aquests tres partits, Espanya riu i s’aprofita d’aquesta actitud d’indefinició, per tant és de justícia que aquests tres partits es mullin, que diguin el que pensen fer, el seu poble ho exigeix.


http://www.directe.cat/noticia/369816/udc-icv-euia-i-guanyem-porten-la-puta-i-la-ramoneta-a-lextrem