divendres, 12 de setembre del 2014

Moragas, a Victoria Álvarez: "Si fessis una entrevista, salvaries Espanya"

12/09/2014

Cas Pujol

El cap de gabinet de Rajoy va pressionar per fer explotar el cas Pujol, segons 'elDiario.es'


Bernat Vilaró


L'Ultranacionalista del PP Jorge Moragas i Maria Victòria Álvarez


El cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, va tenir "un paper decisiu en l'explosió de cas Pujol", segons publica avui elDiario.es. El rotatiu digital assegura que Moragas "va maniobrar" per convèncer l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, perquè "aixequés la manta" i declarés a la policia que la família de l'expresident de la Generalitat traslladava diners a Andorra amagats en bosses d'escombraries.

Així ho acrediten els missatges d'SMS que Moragas i Álvarez es van intercanviar a les acaballes del 2012, als quals ha tingut accés 'elDiario.es'. Segons l'article, "el cognom de Pujol no apareix als missatges, però el context i les dates són bastant clares". "Si fessis una entrevista i ho expliquéssis tot, salvaries Espanya", li hauria dit Moragas a Álvarez.


El 13 de desembre de 2012 l'exparella del fill de Jordi Pujol va declarar davant la Unitat de Drogues i Delinqüència Organitzada de la Policia, i va acusar la família de l'expresident de traslladar diners a Andorra amagat al maleter del cotxe de la seva exparella.

Segons els SMS que recull el digital, Moragas li va preguntar a Álvarez: "Però què has fet?", i ella va respondre: "El que em vas demanar". "Uauuu! Et faré un monument", hauria contestat el cap de gabinet de Rajoy.

Aquests són els SMS publicats per eldiario.es





http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/el_cap_de_gabinet_de_rajoy_va_pressionar_per_fer_explotar_el_cas_pujol_segons_eldiario.es_103017.php