dijous, 4 de setembre del 2014

López Tena participa al Fòrum Econòmic de Polònia

Ahir a les 08:47h.

Juntament amb José Luis Rodríguez Zapatero i d’altres expresidents europeus




López Tena, en una imatge d'arxiu


El president del Consell Nacional de Solidaritat, Alfons López Tena, participa al Fòrum Econòmic de Polònia, on es tracten les conseqüències socials, polítiques i econòmiques de la crisi. En aquest fòrum també intervé l’expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

El fòrum analitza com Europa s'enfronta a la necessitat d'una profunda revisió del seu enfocament de la política social, la competitivitat i les relacions amb les potències econòmiques emergents; i sobre el pas de l'economia de la construcció a la del coneixement.

Alfons López Tena és un del 2.500 convidats d'Europa, Àsia, els Estats Units i països de l'Orient Mitjà. Així mateix, s'habilitaran 100 taules rodones, conferències i tallers. A més dels esmentats Zapatero i López Tena, també hi participaran l’expresident de Polònia Lech Walesa, o de Letònia, Valdis Zatlers, així com diversos exprimers ministres de l’Europa de l’est.

Els ponents amb què debatrà Alfons López Tena són Igors Melnikov, Diputat del Parlament de Letònia (Saeima); Yacov Shechter, Escriptor i Membre de l'Associació d'Escriptors d'Israel; Dietmar Stuedemann, exambaixador alemany a Ucraïna; Iryna Zaytseva, exviceministra d'Educació i Ciència d'Ucraïna (2010-2011) i directora del Centre Ucraïnès per a l'Avaluació de la Qualitat Educativa; Bulat Sultanov, director de l'Institut d'Estudis Estratègics de Kazakhstan, dependent del president de la República de Kazakhstan; Mustafa Dzhemilev, diputat de la Rada Suprema d'Ucraïna; Vit Novakovsky, coordinador del Programa INDEX, d'Intercanvi Acadèmic Ucraïnès-Polonès i Evgeny Kozhokin, rector de l'Acadèmia de Treball i Relacions Socials de Rússia.




http://economia.e-noticies.cat/lopez-tena-participa-al-forum-economic-de-polonia-87917.html