diumenge, 31 d’agost del 2014

Unió exclou la independència si quedem fora d’Europa

30-08-2014 a les 12:46h.

Espadaler adverteix contra els nous “populismes”


Imatge del consell nacional plé de Botiflers


El nou secretari general de CiU, Ramon Espadaler, ha deixat clar una de les línies vermelles d’Unió en el procés sobiranista en el seu primer discurs davant el consell nacional de la federació. Espadaler, en un moment de la seva intervenció, ha recordat que “la nostra transició nacional cap a un estat propi passa necessàriament per continaur formant part d’Europa”. 

Atès els pocs suports que ha rebut el procés de la UE -el darrer rebuig ha estat d’Angela Merkel- sembla que UDC exclogui la independència.

El també conseller d’Interior ha fet una defensa de CiU com a pal de paller en un moment “rellevant, complex i transcendent” perquè, en la seva opinió, “és un projecte polític de llarg recorregut que ha contributït al disseny de la Catalunya d’avui”. 



També ha augurat que la federació pot “continuar liderant la transformació d’aquest país”, però ha criticat els nous “populismes” maglrat que ha admès que “potser omplin alguns escons al Parlament o bancades municipales”.

Ramon Espadaler ha recordat, d’altra banda, que “la manca d’ocupació és la primera priotitat del Govern de la Generalitat” i ha criticat els “atacs ignominiosos” a la llengua i la cultura catalana alhora que ha acusat al Govern central de “miop i insensible” per anunciar ja que recorrerà la llei de consultes.



http://politica.e-noticies.cat/unio-exclou-la-independencia-si-quedem-fora-deuropa-87836.html#ini_comen 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...



(Segur que Espadaler és el que fica infiltrats als Mossos per ordre de Duran i Lladre )