dijous, 7 d’agost del 2014

Toni Soler tanca Twitter per les crítiques i insults del "facherío"

07/08/2014

TWITTER

El periodista assegura saber de fonts fiables que "hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions"


Nerea Rodríguez



Toni Soler a Singular TV


El periodista Toni Soler va decidir ahir tancar el seu compte de Twitter, com a conseqüència dels atacs del “facherío”. Soler va publicar el diumenge un article al diari ‘ARA’ titulat “Quan ens fem la foto”, on afirmava que “farem un país per a tothom, esclar; però m’agradaria pensar que, si ens en sortim, els oportunistes rebran el tracte que es mereixen quan intentin fer-se la fotografia al costat dels vencedors”.

Aquest text ha rebut nombroses crítiques i insults de sectors antisobiranistes a la xarxa social. És per aquest motiu, que el periodista va fer quatre piulades ahir on explicava la seva decisió d’abandonar Twitter. En el primers d’aquests tuits constatava que “l’article contra els pseudo-sobiranistes ha ofès massivament tot el facherío, que l'ha manipulat de forma indecent”.


Segons Soler, “això em confirma que twitter té algunes coses bones però els riscos són força més gran”, i ha explicat que “la meva decepció s'ha vist ampliada en saber de fonts fiables que hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions”.

Per tot això, va sentenciar: “Per tot plegat, benvolguts, us dic adéu-siau amb el millor dels meus somriures”, i després va tancar el seu compte a la xarxa social, que comptava amb més de 140.000 seguidors. La decisió de Soler va provocar que altres usuaris fessin servir l’etiqueta #ToniNoPleguis per reclamar al periodista que no abandonés Twitter.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/toni_soler_tanca_twitter_per_les_critiques_del_facherio_102277.php