dimecres, 13 d’agost del 2014

Ortega encén les xarxes socials: #URNESoDUIja esdevé Trending Tòpic

13/08/2014

CONSULTA

La vicepresidenta de la Generalitat va obrir ahir les portes a la possibilitat de posposar la consulta

 

Bernat Vilaró







La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, va dir ahir que "si l'Estat posa traves a votar el 9-N, hi haurà un altre 9-N", frase que ha sacsejat les xarxes socials, on molts usuaris han criticat que la també consellera de Governació obrís les portes a la possibilitat de posposar la consulta sobiranista.

De fet, els usuaris van convertir #URNESoDUIja en tendència al Twitter. Amb el pas de les hores, entitats, periodistes i polítics s'han anat afegint i han piulat també amb aquesta etiqueta, com ara el diputat de Solidaritat Catalana Alfons López Tena, l'actor Toni Albà, o el líder de Sumate, Eduardo Reyes.







Segons @trendinaliaES, #URNESoDUIja va pujar ahir fins al cinquè lloc del Trèndic Topic a Espanya a les 11 hores del matí, i unes 130.000 persones haurien vist l'etiqueta des de la seva primera menció. Avui al matí encara era tendència a Barcelona.

Més enllà d'aquesta etiqueta, el diputat d'ERC a Madrid Joan Tardà va utilitzar també el Twitter per criticar les declaracions d'Ortega, i va etzibar que "aquest govern ha decidit suïcidar-se".






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/ortega_encen_les_xarxes_socials_urnesoduija_esdeve_trending_topic_102383.php