dijous, 21 d’agost del 2014

'Manos Limpias', ara contra Forcadell

21/08/2014

INDEPENDÈNCIA

El sindicat d’ultradreta denunciarà la presidenta de l'ANC per delicte de provocació a la sedició


Nerea Rodríguez



La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell


El sindicat d’ultradreta ‘Manos Limpias’ va ara contra la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell. El sindicat la demandarà per haver incorregut en el delicte de provocació a la sedició al liderar la societat civil cap a la independència de Catalunya, segons ha avançat aquest matí el secretari general de 'Manos Limpias', Miguel Bernad, a Catalunya Ràdio. Segons Bernad, Forcadell "fa una crida per subvertir l'ordre constitucional".

La querella serà interposada dimarts que ve a l'Audiència Nacional o en els jutjats d'instrucció barcelonins.

A més, el sindicat d'ultradreta assegura tenir proves que el 9 de novembre està previst treure al carrer les urnes encara que la consulta sigui vetada pel Tribunal Constitucional.


'Manos Limpias' preveu querellar-se també contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, després que s'aprovi la nova llei catalana de consultes i que se signi el decret de convocatòria de la consulta, en base a un delicte de prevaricació i desobediència a les resolucions judicials. Prèviament, segons Bernad, compten amb que sigui l'Advocacia de l'Estat que impugni la llei de consultes per la via contenciosa i la porti davant el Tribunal Constitucional.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/_manos_limpias_ara_contra_junqueras_i_forcadell_102509.php