dimecres, 13 d’agost del 2014

L'Abc' també fa difusió dels assajos de la 'V'

13/08/2014

DIADA

El rotatiu madrileny es fa ressò dels actes a Gràcia i Sants previs a la Diada

 

Bernat Vilaró



Assaig de la 'V' a les Terres de l'Ebre


Falta menys d'un mes per l'Onze de Setembre, i des del 21 de juny (a les Terres de l'Ebre) diferents municipis i ciutats de Catalunya fan assajos de la 'V de la Diada'. Tant l'Assemblea com Òmnium, a més d'una pila d'entitats i associacions de la societat civil, es mobilitzen des de fa mesos per difondre els actes, a través de la campanya 'Ara és l'hora'. Avui s'hi ha sumat l''Abc', que ha publicat un article per ajudar, a la seva manera, a difondre aquests actes.

El rotatiu madrileny es fa ressò dels assajos de la 'V de la Diada' que es faran a Gràcia (19 d'agost) i Sants (29 d'agost) durant les festes majors d'aquests barris. Evidentment, el to de l'article és ben diferent a la campanya que es fa des d'entitats com l'ANC i Òmnium: "L'ANC aprofita l'escenari
de les Festes de Gràcia com a banc de proves", diu l''Abc', després d'apuntar que aquestes festes "sempre han sigut altaveu per als col·lectius alternatius de radicals d'esquerra, anarquistes, antisistema, independentistes,...".

Segons informa el diari madrileny, el 19 d'agost s'ha convocat un assaig de la 'V' entre els carrers Escorial i l'avinguda Pi i Margall. A Sants, deu dies després, la 'V' es farà entre el Passeig de Sant Antoni i el carrer de Sants.


Cartell de les Festes de Gràcia 2014



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/l_abc_tambe_fa_difusio_dels_assajos_de_la_v_102379.php