divendres, 15 d’agost del 2014

L’ABC aprofita el drama de la immigració per menystenir la 'V' de la Diada

15/08/2014

DIADA

En una vinyeta es pot veure un immigrant arribant a Espanya i assegurant que s’ha jugat la vida perquè els hi havia arribat el rumor que "calien milers de figurants per la Diada"


Nerea Rodríguez



La vinyeta publicada al diari 'ABC'



Des que l’Assemblea Nacional Catalana va fer públic que les incripcions per la Diada d’eguany estaven per sota de les que hi havia l’any passat a les mateixes dates, els mitjans espanyols han estat menystenint-la i insinuant que serà un fracàs. El darrer en fer-ho ha estat el diari espanyolista ‘ABC’.

En una vinyeta publicada avui, l’ABC s’aprofita del drama de la immigració per menystenir la ‘V’. En el dibuix es pot veure un immigrant arribant a Espanya, amb un guàrdia civil al costat agafant-lo i preguntant-li: “Però si aquí no hi ha feina, com us jugueu així la vida?” L’immigrant respon: “Ens va arribar un rumor...


Seguidament, el guàrdia civil li pregunta: “Sobre la recuperació?”, i l’immigrant etziba: “Sobre la necessitat de milers de figurants per a la Diada”. Aquesta vinyeta ha indignat les xarxes socials, i polític i usuaris han expressat la seva indignació per aquest dibuix de mal gust.









http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/l_abc_aprofita_el_drama_de_la_immigracio_per_menystenir_la_v_de_la_diada_102422.php