dimarts, 26 d’agost del 2014

La ultradreta convoca una manifestació l'Onze de Setembre a Barcelona

Dimarts, 26 d'agost de 2014 05:00 h

No es descarta que en cloure la manifestació a les 15h a Barcelona els ultres es desplacin a Tarragona per assistir a la convocatòria de Societat Civil catalana a les 18h 

 





Els ultres van advertir que "No habrá secesión de Cataluña si no es a base de mucha sangre". Segons publica Xavier Rius Sant en el seu blog, la plataforma La España en Marcha (LEM) ha comunicat als Mossos la seva pretensió de  dur a terme un acte-manifestació a Barcelona el proper 11 de setembre.

Sota el lema "Catalanitat és Hispanitat", els ultres volen iniciar al manifestació a les 12h al Raval i cloure-la a les 15h  davant el monument de Colom. L'objectiu del mateix és, segons Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, denunciar la "tergiversació històrica de la figura de Rafael de Casanova".

Com ja va passar l’any passat, el departament d’Interior podria fer canviar la ubicació de la concentració per motius de seguretat pública, o fins i tot, prohibir-la. Algunes fonts apunten que els ultres podrien desplaçar-se a l’acte que Societat Civil Catalana ha convocat a Tarragona i que comptarà amb el suport del PP, Ciudadanos, PxC i destacats membres del PSC, com l'exministra Carme Chacón.

La seu de la generalitat a Madrid també en el punt de mira ultra


D’altra banda els ultres també han convocat una concentració a Madrid davant Blanquerna per demanar l’absolució dels 15 imputats per l’atac a la seu de la Generalitat a Madrid i pels imputats per les declaracions d’incitació a l’odi i la violència per part de dirigents ultres el passat 12-O.  Les quinze persones participants de l’atac a Blanquerna estan imputades pels delictes de desordres públics, atemptat a l'autoritat, danys, amenaces, i per tres faltes de lesions.


http://www.directe.cat/noticia/364310/la-ultradreta-convoca-una-manifestacio-l-onze-de-setembre-a-barcelona