dilluns, 18 d’agost del 2014

Camacho corrupta, segons el PP

Dilluns, 18 d'agost de 2014 19:25 h

Gonzalez Pons sospita que la "mentida" de l'expresident Pujol afecta tot el sistema polític català inclòs el PPC i la seva líder









En el seu afany d’assenyalar Catalunya com un cau de corrupció el PP no troba límits. El secretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, en declaracions aquest dilluns al matí a la Cope, ha posat en dubte que situació patrimonial de la família Pujol-Ferrusola es limiti només a la figura de l'expresident.

"És difícil pensar que un president de Catalunya pugui trobar-se en aquesta situació sense que ho sàpiguen tots els seus consellers, el seu partit polític i el conjunt de polítics catalans", ha afirmat. 


González Pons ha afegit que cal recuperar el "sentit comú" a Catalunya i ha reclamat que s'expulsin les "posicions radicals". 

En relació al debat sobre la consulta, el dirigent del PP ha reiterat que no es pot saltar la llei a Catalunya I ha insistit que no hi ha res que es pugui fer a Catalunya ni a cap altre lloc contra el Tribunal Constitucional o contra la justícia. "No hi pot haver cap excepció en l'aplicació de la llei", ha sentenciat.