dimarts, 8 de juliol del 2014

Tremosa admet que ell hagués apostat per deixar el grup liberal

Dimarts  08.07.2014  13:36

'Veurem si la família liberal a l'hora de la veritat està amb nosaltres, i no descartem res si no hi estiguessin', avisa




Ramon Tremosa



L'eurodiputat de CDC, Ramon Tremosa, ha reconegut aquest dimarts que ell personalment hagués apostat per deixar el grup liberal i ha apuntat la possibilitat dels Verds. 'Si jo hagués triat, la meva opinió és coneguda, jo hauria buscat un espai de més comoditat i de coherència ideològica', ha indicat en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha apuntat que el president del grup verd és un alt executiu d'una multinacional que té un discurs a favor del negoci i de quadrar el pressupost. 'El grup verd europeu té una dinàmica molt semblant a la nostra', ha apuntat. En tot cas, ha dit que CDC no descarta res si la família liberal a l'hora de la veritat, de cara al 9-N, no aposta pel dret a decidir.

Tremosa ha indicat que 'el temps dirà' si la decisió de quedar-se dins del
grup liberal era la 'menys dolenta', tal i com va assegurar el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull. L'eurodiputat de CDC ha indicat que de moment s'ha optat per fer una opció a curt termini, fins al 9-N, i no 'llençar per la borda' els posicionaments dels liberals a favor del dret a decidir. 'Veurem si la família liberal, a l'hora de la veritat està amb nosaltres. I no descartem res si és que no estiguessin al nostre costat', ha advertit.

Ha afegit que ell no és militant de CDC, i que és el partit qui ha de prendre aquesta decisió, però ha subratllat que la política internacional del partit 'està supeditada a què hi hagi un respecte clar i un suport en aquest sentit'.

En general, ha indicat que dins de CDC, hi ha 'famílies' que ara estan veient que 'potser és el moment de replantejar-se coses' veient l'acceptació de C's i UPyD dins del grup liberal.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4202460/20140708/tremosa-admet-ell-hagues-apostat-deixar-grup-liberal.html