diumenge, 27 de juliol del 2014

Rull: "Catalunya està per sobre de tota persona per rellevant que hagi estat"

Diumenge, 27 de juliol de 2014 13:35 

El número dos de Convergència assegura que la nova direcció del partit està determinada a "tancar una etapa de 40 anys de CDC i obrir-ne una de nova"




Josep Rull


Josep Rull, secretari d'organització i coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC, en referència al comunicat de l’expresident Jordi Pujol, ha assenyalat que: “és trist haver de tancar una etapa així. 

"Però Catalunya està per sobre de tota persona per rellevant que hagi estat".  En la cloenda de la XXXIIa Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC, a Sant Esteve de Palautordera, Rull ha assegurat que la nova direcció de CDC que serà ratificada el 7 de setembre vol "tancar una etapa de 40 anys de CDC i obrir-ne una de nova", en al que volen refermar el compromís social i amb una manera de fer política honesta i transparent.  

Felip Puig reconeix que la confessió de Pujol genera  un problema de confiança amb la ciutadania

Per altra banda, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha reconegut que la confessió de l'expresident Jordi Pujol sobre una herència familiar no declarada genera "un problema de confiança" entre la ciutadania. No obstant això, Puig ha subratllat que s'ha de diferenciar entre l'herència política de Pujol i aquest fet que es circumscriu a l'àmbit familiar i personal. "La seva herència política és irreprotxable i ens ha conduït a tenir un país de qualitat que aspira a tot", ha afirmat el conseller en una entrevista a La Xarxa de Comunicació Local.




1 comentari :

Anònim ha dit...

si ,si tot lo que vulguis però ja estic preparant el discurset que dema tindre que fer a totes les yayas i yayos de Sarria Sant Gervasi que vindran a plorar per el seu Pujolet dient es que no pot ser que això es cosa de la camatxo o del Iceta ,veuràs el drama però per això estem compromesos no? el magatzemcatala/llibertat2014