dimarts, 15 de juliol del 2014

Ros prefereix la presidència del PSC a l’alcaldia de Lleida

Dimarts, 15 de juliol de 2014 05:00 h

L’actual alcalde de Lleida amb majoria absoluta llença la seva credibilitat en assumir la deriva d’Iceta i traeix els sectors renovadors del PSC


L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que ha acceptat assumir el la presidència del PSC després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb el primer secretari de la formació, Miquel Iceta, i que aquest li hagi ratificat la seva intenció de treballar "amb una executiva plural que reculli totes les sensibilitats que hi ha al partit" i li hagi manifestat la voluntat de donar suport com a grup parlamentari a la Llei de consultes i al concepte de dret a decidir "dins un marc legal". Amb aquesta decisió Ros traeix els sectors renovadors i crítics i posa com a prioritat ser president del PSC,sense capacitat executiva,a tornar ser alcalde de Lleida. 





@JordiMartiGrau “Si fos al @socialistes_cat avui seria crític amb @angelrosdomingo. Alcalde, en política no val tot!

L’ex regidor socialista de Barcelona ha estat contundent i en aquesta piulada li diu ben clar a l’alcalde Ros que en política no val tot per conservar la cadira.


La decisió d’Angel Ros obre la porta amb molta més claredat a un recanvi a l’alcaldia de Lleida, les bones paraules i el que semblava una manera diferent de fer política dins dels socialistes ha quedat al descobert al acceptar presidir el PSC, un càrrec més honorífic que executiu.

La decisió anima sense cap mena de dubte el procés electoral municipal a la ciutat de Lleida.



Difícilment podrà tornar governar Lleida al assumir presidir un partit que diu no al dret a decidir a Catalunya
L’actitud de l’actual alcalde de Lleida ha provocat moltes  crítiques tant internes com externes per l’afany de Ros de preservar les cadires.


http://www.directe.cat/noticia/358746/ros-prefereix-la-presidencia-del-psc-a-lalcaldia-de-lleida