dilluns, 21 de juliol del 2014

Pere Navarro, secretari primer del Parlament

21/07/2014

PSC ?

El fins ara primer secretari del PSC ha demanat la plaça que fins ara ocupava Iceta a la mesa, per no resultar tan visible


Lluís Bou


L'exlíder del PSC ?, Pere Navarro



El fins ara primer secretari del PSC, Pere Navarro, serà a partir d'ara secretari primer del Parlament. El mateix Navarro ha fet la petició al seu successor, Miquel Iceta, per apartar-se del protagonisme polític i no ser tan visible. No es descarta en medis socialistes que a mig termini Navarro deixi l'acta de diputat.

Es dóna el cas que actualment és Iceta el qui té aquest càrrec a la mesa, i que va ser Navarro qui li va enviar quan va defenestrar la direcció del grup parlamentari l'any 2012 i va cessar-lo de portaveu al legislatiu. Llavors, abans de les eleccions catalanes del 2012, Navarro encara no era
diputat i els socialistes es trobaven amb el fet que el seu anterior cap de llista, l'expresident José Montilla, havia deixat el Parlament per anar al Senat. Joaquim Nadal havia assumit la presidència del grup, però Navarro també el va defenestrar.

Iceta, en canvi, ha comunicat avui que mantindrà Maurici Lucena com a portaveu al legislatiu, almenys ara com ara, tot i que alguns diputats socialistes és conegut que voldrien alguna altra persona. La nova direcció retirarà les sancions a les diputades crítiques Marina Geli i Núria Ventura.

El Parlament aprovarà els canvis dimecres.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/pere_navarro_secretari_primer_del_parlament_101960.php