dimecres, 2 de juliol del 2014

La Caverna preveu un Cop d’Estat independentista

Dimecres, 2 de juliol de 2014 18:00 h

L’unionisme mediàtic extreu la planificació d’un Cop d’Estat d’un document públic de la Sectorial de Defensa de l’ANC




 

El digital ‘Libertad Digital’ assegura que l’ANC prepara un cop d’Estat en cas que no es pugui celebrar la consulta del 9-N. També diu que l’ANC fixa el possible enemic en cas de guerra en els Estats veïns fent una clara referència a Espanya. A més, sosté que l’ANC té “projectes bèl·lics” impregnats del deliri i  aires de grandesa que provoquen la convicció que Catalunya serà d’aquí poc un Estat sobirà.

El plantejament d’un possible cop d’Estat liderat per l’ANC publicat a twitter per la mateixa entitat?

El mitjà unionista Libertad Digital ha extret aquestes conclusions - amb una intencionalitat clarament alarmista i populista-  del document que la Sectorial de Defensa de l’ANC ha fet públic a Twitter aquesta setmana. Curiosament, aquesta vegada la Caverna  no menysprea l’Assemblea i la defineix com entitat amb “un gran prestigi intel·lectual”, i que reb el suport de la Generalitat” per posar en valor el seu alarmisme.
Una guerra imminent amb Espanya
Així mateix acusa l’Assemblea d’estar totalment desconnectada del món real ja que l’informe considera que la Guerra que no es previsible que a curt termini cap Estat declari la Guerra a una futura Catalunya independent, ja que la Guerra d’agressió és a hores d’ara un instrument deslegitimat en el món occidental. Finalment assenyala que l’ANC fixa els enemics en els Estats veïns fent apologia d’un presumpta enemistat militar o un atac a l’Estat Espanyol.